Advertisements

Ziua 2 BIFF: filme si evenimente speciale

Înainte de a vă prezenta filmele si evenimentele din ziua 2 de la BIFF, iată cum a fost prima zi de festival / Making of day 1 #BIFF2017 video: Iulia Necșulescu

Ora 17.30, la Cinema Elvira Popescu lansarea unei cărţi-eveniment a regizorului Lucian Pintilie, „Bricabrac” – o ediție revizuită și adăugită de autor.începe cu proiecția filmului „Tertium non datur” și continuă cu o discuție despre carte în prezența autorului și a invitaților speciali: Mihai Chirilov, Marie-France Ionesco, Corneliu Porumboiu, Victor Rebengiuc, Andrei Șerban, Corina Șuteu, moderată de Monica Andronescu.

carte Bricabrac

Ora 19.00, la Cinema Muzeul Țăranului, puteți viziona primul calup de scurtmetraje românești aflate în competiție.

Ora 19,30 la Cinema Elvira Popescu, puteți urmări primul film “Strange Birds” din competiția #Biff2017
http://b-iff.ro/strange-birds/

Ora 20:15, la Cinema Muzeul Țăranului, Bucharest International Film Festival oferă o PROIECȚIE SPECIALĂ: „Sea Sorrow“ – cu PARTICIPAREA EXTRAORDINARĂ a VANESSEI REDGRAVE.
„Sea Sorrow“ marchează debutul regizoral al Vanessei Redgrave. O meditație extrem de personală și dinamică asupra crizei globale a emigranților percepute prin ochii și vocile militanților și ale copiilor, filmul amestecă trecutul cu prezentul, stilul de documentar cu drama, atrăgând atenția asupra importanței drepturilor omului. Vanessa Redgrave este secondată pe scenă de producătorul filmului, fiul său Carlo Nero. Bilete la film sunt încă disponibile aici: https://eventbook.ro/…/bucharest-international-film-festiva…

Sea Sorrow

Ora 21:00, „Perfect Strangers“ în Grădina cu Filme, în cadrul Bucharest International Film Festival! Regizorul filmului, Paolo Genovese, este și președintele juriului competiției de lungmetraje din cadrul Festivalului.

Ora 21:00, în afara competiției, are loc proiecția filmului românesc „Dublu“, primul film al regizoarei Catrinel Dănăiață. Filmul spune povestea lui George, un arhitect la limita succesului, cu o relație în pragul eșecului și o existență aproape sufocantă. Când viața e un continuu deadline, poți foarte ușor să devii prizonierul propriei existențe.
Programul integral și bilete pe https://eventbook.ro/…/bucharest-international-film-festiva…

Advertisements

Leave a Reply