Advertisements

Wick, John Wick

Oficial John Wick este un personaj iconic care se alătură altor personaje din filme de acţiune celebre. Prima parte a fost lansată în anul 2014 iar descoperirea a fost una savuroasă, revenirea de anul acesta l-a făcut celebru. Avem un film Shoot ’em Up clasic, unde acţiunea este una debordantă spre deliciul înfometaţilor de acţiune la fiecare minut.

Contactul personajului cu cei din jurul său este aproape exclusiv unul mortal, avem 77 de victime la capătul ţevei de pistol, cuţitului sau strangulării. Pe cât de misterios pe atât de letal pentru cei care îi rostesc numele. Deci Keanu Reeves şi-a rezolvat o dată pentru întotdeauna locul în liga profesionistilor din filmele de acţiune; desigur nu am uitat de rolul din Matrix, mi se părea puţin îndepărtat în timp iar memoria cinefililor trebuie împrospătată mereu.

Dacă vă intersează John Wick este în acest moment în cinematografe, din câte am auzit este din nou în formă şi s-a decis să iasă cu puscociu la kilărit, motivul nu îl stiu exact dar o să aflu după ce îi fac o vizită la cinema.

Advertisements

Leave a Reply