Advertisements

“TAG: Da-o mai departe” – comedia verii 2018

Saptamana trecuta mi-am invitat una dintre cele mai bune prietene sa petrecem o seara intre fete la una dintre cele mai asteptate avanpremiere ale verii – comedia „TAG: Da-o mai departe”, la Cinema City Afi Cotroceni.

Asa ca marti seara dupa programul de munca ne-am dat intalnire in mall, am apucat sa stam putin la povesti, ne-am facut poze la panou si apoi ne-am indreptat spre sala in care rula filmul, asteptand o comedie frumoasa de sezon. Si nu am fost deloc dezamagite.

Trailer-ul filmului este urmatorul:

„Timp de o lună, în fiecare an, cinci prieteni extrem de competitivi nu ţin cont de nicio regulă într-un joc de leapşa, pe care îl fac încă din clasa întâi – îşi riscă sănătatea, slujbele şi chiar relaţiile pentru a câştiga. Însă, acest an este cu totul special, pentru că jocul are loc în acelaşi timp cu nunta singurului participant neînvins, ceea ce l-ar putea prinde pentru prima dată cu garda jos. Dar el ştie că prietenii lui sunt gata de atac şi este pregătit.”

Asa ca in mare stiti la ce sa va asteptati. Ceea ce nu stiti este ca actorii Annabelle Wallis, Jeremy Renner, Jon Hamm, Leslie Bibb, Rashida Jones, Isla Fisher, Ed Helms interpreteaza niste roluri geniale, sunt personalizati si individualizati tare bine si nu se dau in laturi de la nimic pentru a da leapsa mai departe.

Evident ca exista si un fel de lider al grupului (autoproclamat) care se asigura ca jocul lor n-o sa moara si care isi doreste, la fel ca si ceilalti, sa-i dea leapsa singurului participant la joc care n-a fost niciodata atins.

Este adevarat ca este destul de mult limbaj licentios, deci poate nu ar trebui sa va luati si copiii cu voi (daca sunt foarte mici), dar imi place ca este o comedie americana destul de desteapta, cu destul de multe intorsaturi de situatie, imprevizibila si cu un final care ne arata ca ramanem copii la orice varsta.

Dar cel mai tare imi place ce este bazat pe fapte reale, povestea prietenilor care joaca leapsa la maturitate (printre care si un avocat si un preot) a fost publicata in Wall Street Journal in 2013. Am avut curiozitatea sa o caut si mi-a placut tare mult ca zece fosti colegi de liceu au pastrat astfel legatura la zeci de ani dupa absolvirea liceului.

Trailer film: https://www.youtube.com/watch?v=5ASr61Wm26c

Filmul, productie Warner Bros. Pictures si New Line Cinema si distribuit la noi de Vertical Entertainment poate fi vazut in cinematografe incepand cu data de 6 iulie.

 

Acest articol a fost scris de Oana, pe care o puteți găsi pe CityFemme.com.

Advertisements

Leave a Reply