Advertisements

Serată de film la Palatul Elisabeta

biff2Seara de miercuri 24 a fost dedicată, la Palatul Elisabeta, Festivalului Internațional de Film București. Serata a reunit reprezentanții UCIN, membri ai Corpului Diplomatic acreditat la București, ca și reprezentanți ai mediului de afaceri, alături de personalități ale societății civile. În deschiderea evenimentului, Principesa Maria a adresat invitaților un cuvânt de bun-venit.

Directorul festivalului, Dana Dimitriu-Chelba, a rememorat cu această ocazie momentul de debut al festivalului BIFF:

Mulțumesc Alteței Sale Regale Principele Radu, care a primit acest festival cu mulți ani în urmă. Nikita Mihalkov  era în țară (…) și atunci s-a hotărât acest parteneriat între festival și Casa Regală de care eu sunt foarte, foarte atașată.

relatează Agerpres. Conform Agenției Române de Presă, Dana Dimitriu-Chelba și-a exprimat speranța ca ediția 2017 a Festivalul Internațional de Film București să fie una „cu succes”, precizând că:

Anul acesta mergem la ediția a XIII-a. Sper să fie o ediție cu succes, tocmai pentru că este ediția a XIII-a, să aducem filme bune, iar dumneavoastră să fiți bucuroși că susțineți acest festival.

La eveniment a fost prezent și ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell. Ediția a XIII-a a Festivalului Internațional de Film București se va desfășura la Cinema Elvira Popesco și Cinema Muzeul Țăranului Român în perioada 28 iunie — 2 iulie, și va aduce împreună, asemenea edițiilor anterioare, nume importante ale cinematografiei europene.

Câștigătorii ultimei ediții a festivalului, ca și un scurt istoric al său, pot fi găsiți aici (website-ul b-iff.ro).

Advertisements

Leave a Reply