Advertisements

Power Rangers (2017)

Unele dintre cele mai placute experiente din cinema sunt acelea cand mergi la un film fara mari asteptari si cu toate astea reuseste sa te surprinda. Power Rangers a fost pentru mine una dintre acele experiente. Nu am fost niciodata un fan al serialelor sau al filmelor vechi, iar trailerele pentru acesta nu mi-au crescut interesul, insa la final am fost multumit de ce au incercat sa faca cu materialul disponibil.

Filmul incepe cu o scena interesant filmata, in interiorul unei masini, de care aproape uitasem pana sa scriu acest review. Avem povestea clasica de origine pentru super-eroi, pe care am vazut-o de nenumarate ori, in care un grup de adolescenti neadaptati se aduna pentru a deveni acesti eroi meniti sa salveze orasul in care traiesc si totodata lumea. Prima parte a filmului imi aduce aminte de The Breakfast Club si Chronicle, elementele imprumutate din aceste filme sunt mai slab executate in comparatie cu originalele.

Personajele sunt cat de cat captivante, lucru datorat nu atat scenariului cat jocului acestor tineri actori si chimiei de care dau dovada pe ecran. De remarcat ar fi Dacre Montgomery (Jason–Red Ranger) si RJ Cyler (Billy–Blue Ranger), pe care l-am mai vazut si in Me and Earl and the Dying Girl, doua roluri destul de diferite, insa si aici reuseste sa te cucereasca, fiind si cel care livreaza cele mai amuzante replici, practic baza umorului pe parcursul filmului.

power rangers wallpaper

Elizabeth Banks o joaca pe Rita Repulsa, un villain caraghios si cu un plan indoielnic; il mai avem pe Bryan Cranston(Zordon), care desi limitat la o fata motion-capture montata pe un perete functioneaza ca ghid pentru acesti tineri super-eroi, si pe Bill Hader care isi imprumuta vocea robotului Alpha 5, un personaj de care m-as fi putut lipsi, si care este acolo probabil pentru audientele mai tinere.

Nu lipsesc montajele de antrenament si muzica moderna, care functioneaza pentru scenele respective(avem si clasicul „Go go Power Rangers!”), desi mai interesante mi s-au parut momentele in care alfam cate ceva despre viata fiecarui si modul in care incearca sa ajunga la un punct comun si sa devina o echipa.

Power Rangers este un film bun, care desi trece ca durata de 2 ore nu m-a plictisit, cu suficiente momente bune si un joc actoricesc decent.

Film este distribuit în cinematografele din toata tara de Freeman Entertainment incepand cu data de 7 aprilie.

Advertisements

Leave a Reply