Advertisements

Mame bune si nebune 2

Ați văzut anul trecut comedia “Mame bune și nebune”? Dacă da – cu siguranță v-a plăcut, iar acum aveți ocazia de a le reîntâlni pe cele trei mame trăsnite (interpretate de Mila Kunis, Kristen Bell și Annie Mumolo), în varianta cu întâmplări de Crăciun.

Cele trei prietene decid că anul acesta nu mai fac față presiunii Crăciunului – toate pregătirile, cadourile, decoratul, colindatul cu scopul de a câștiga o competiție între colindători reprezintă mai mult decât pot ele suporta.

Așa că încearcă să aibă un Crăciun atipic, fără așteptări, în care refolosirea cadourilor vechi, îmbătatul în mijlocul zilei sau furatul de brazi deja decorați sunt lucruri normale. Cea mai importantă tradiție care se menține totuși în mijlocul acestei nebunii este masa festivă din seara de Crăciun, în care cele trei prietene, împreună cu familiile lor se vor reuni pentru a sărbători împreună.

Dar cu câteva zile înainte lucrurile încep să se complice și mai tare, o dată cu apariția în peisaj a mamelor celor trei eroine. Una mai ciudată și mai pretențioasă decât celelalte, mamele par înțelese între ele să le dea viața peste cap fiicelor.

Vor mai reuși ele să petreacă într-un mod liniștit, se vor bucura de prezența mamelor sau își vor dori ca sărbătoarea să se termine cât mai repede, pentru a se putea întoarce la viețile lor? Asta o să vă las pe voi să aflați!

Am râs mult – filmul este o comedie simpatică, de sezon, cu un mesaj frumos. M-au impresionat decorațiunile de sărbători și m-a făcut să-mi doresc să vină mai repede Crăciunul, să-mi aranjez și eu casa! J

Iată și trailer-ul, dacă vreți să vedeți mai multe: https://www.youtube.com/watch?v=c4S1s6kbcHM

Cei de la Movieplex au organizat un eveniment de lansare foarte plăcut – am fost surprinsă să regăsesc atmosfera din film: decorațiuni de Crăciun, brăduți împodobiți, multe dulciuri și acadele în forma de baston, șampanie, iar Moș Crăciun a fost nelipsit și a fost personajul central al serii.

Acest articol a fost scris de Oana.

Advertisements

Leave a Reply