Advertisements

Lansare DVD: Ben-Hur (2016)

Marius scria pe CeFilmevăd.blog că filmul Ben Hur din 2016 este un sword & sandal autentic, filmat în studiourile Cinecittà. MGM a încredințat regia rusului Timur Bekmambetov, cunoscut pentru efectele speciale și filmele de acțiune gen Wanted. Cum de s-au decis studiourile de la Hollywood că acum e momentul să rescrie povestea, pentru o altă generație, nu-mi dau seama. Ca spectator, nu faci calcule de oportunitate, dar una e apetitul tău pentru remake-uri, și altceva problemele financiare.

De remarcat la filmele de Hollywood împrumuturile din ce în ce mai mari de elemente ale genului young-adult. Ca și cum acolo, în laborator, s-au copt biscuiți noi, care prind la noua generație de public, așa că se pot servi deja între scene, pe post de pop-corn. Și în ultimul Ben-Hur, la fel ca și-n ultimul episod Star Wars – The Force Awakens, întâlnim în distribuție actori mai vechi și mai noi, ca-ntr-o o predare de ștafetă. Sunt curios dacă Morgan Freeman a fost la fel de bine ca și Harrison Ford în Star Wars pentru rolul său (aproape cât tot restul distribuției la un loc).

Ben_Hur_DVD

Regia: Timur Bekmambetov

Distribuție: Toby KebbellMorgan FreemanJack Huston

Gen film: Istoric, Aventură, Dramă

Sinopsis: Destinul și aventura se unesc în „epica și inspiraționala” poveste a lui Judah Ben-Hur (Jack Huston), un prinț înrobit de Romani după ce a fost trădat de către fratele vitreg, Messala (Toby Kebbell). Separat de familie și de femeia pe care o iubește, Ben-Hur este salvat de la moarte de către misteriosul Ilderim (Caștigătorul premiului Oscar® Morgan Freeman). El se întoarce acasă, căutând să se răzbune pe fratele său și pe imperiu, dar în schimb găsește o șansă de izbăvire. Acest film puternic și plin de acțiune” este „excepțional și trebuie văzut!”

Format disponibil: Blu Ray, DVD

Odeon Film

Advertisements

Leave a Reply