Advertisements

Ghinionistul văzut în avanpremieră de FCSB

FCSB a vizionat în avanpremieră absolută comedia ,,Ghinionistul”, alături de echipa filmului, un film cu lansare oficială în cinematografe pe 8 decembrie. 

Acest lucru s-a întîmplat chiar înainte de disputarea meciului contra Hapoel Be’er Sheva din Europa League, alături de regizorul Iura Luncaşu si actorii: Vlad Logigan, Dorian Popa, Levent Sali, Augustin Viziru şi Codin Maticiuc, la Cinema City VIP ParkLake.

Constantin Budescu a declarat după vizionarea filmului:”Chiar ne-a plăcut filmul. Am râs foarte mult şi ne-am bucurat să vedem că şi personajele din film ţin cu Steaua”. În cele din urmă Budescu cred că a prins starea actorului principal în meciul ce a urmat. Chiar Budescu în repriza a doua a avut ghinionul să nu marcheze, fundaşul advers parează mingea cu mâna de pe linia porţii, nu se dă nimic din partea arbitrului. Alte multe ocazii rezultând cu un egal. Pur ghinion.

„Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul ,,Ghinionistul” are premiera în cinematografele din ţară pe 8 decembrie. 

Advertisements

No Responses

  1. Pingback: FCSB a vizionat Ghinionistul – Movie Zone November 3, 2017

Leave a Reply