Advertisements

Cărţi ecranizate pe micile ecrane în 2017

În ultima vreme urmăresc mai mult seriale decât filme şi acest lucru se datorează evident datorită creşterii calitative pe micile ecrane. De aceea am vrut să evidenţiez acest fapt prin ilustrarea unor cărţi care vor lua calea producţiilor de televiziune. Mai jos veţi găşi o serie de opere literare, multe dintre ele bestseller:

1. A Series of Unfortunate Events de  Lemony Snicket

neftlix-after-book

Cei de la Netflix preia cărţile  lui  Lemony Snicket pentru o nouă adaptare pe micile ecrane. Dacă înainte l-aţi văzut pe Jim Carrey în rolul maleficului Cont Olaf, de această dată îl aveţi pe Neil Patrick Harris. Trailerul arată foarte bine iar timpul de asteptare este foarte scurt, pe 13 ianuarie cei de la Netflix pun la dispoziţie primul sezon.

2.  American Gods de Neil Gaiman

american-gods

Se zice că această carte încă de la lansarea din 2001 a fost în pre-producţie pentru a deveni o senzaţie pe ecrane. Cei de la Starz se pare că îndeplinesc dorinţele cititorilor abia în 2017.

3. The Handmaid’s Tale de Margaret Atwood

handmaid-carte

Cei de la Hulu s-au orientat foarte bine pe piaţa serialelor şi-n decursul aestui an lansează o serie de 10 episoade după cartea lui Margaret Atwood. The Handmaid’s Tale a revenit în atenţie odată cu un an politic agitat pe scena politică americană. Deafltfel cartea dezbate un viitor american sumbru de sub o teocraţie misoginistă ce aruncă în aer mersul democraţiei.

4. Sharp Objects de Gillian Flynn

sharp-objects-by-gillian-flynn

Gillian Flynn revine în atenţie prin cartea Sharp Objects care va fi preluată de cei de la HBO, ceea ce este interesant mai ales că o vom vedea în prim plan pe Amy Adams. Dacă nu stiaţi de autorul acestei cărţi, vă aduc aminte de ecranizare după o altă carte de a lui: Gone Girl.

5.Big Little Lies de Liane Moriarty

big-littles-lies

Tot HBO o să vină cu un serial ce se anunţă promiţător, mai ales că avem nume ca: Reese Witherspoon, Nicole Kidman şi Shailene Woodley. Big Little Lies de Liane Moriarty abordează lumea feminină dintr-un unghi dramatic şi violent.

Advertisements

Leave a Reply