Advertisements

Ana, mon amour (2017)

Cel mai aşteptat film românesc al anului 2017 (în coproducție cu Franța şi Germania) respectiv ,,Ana, mon amour“, în regia lui Călin Peter Netzer, a fost selectat în competiţia oficială a celei de-a 67-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin (9-19 februarie). Filmul va putea fi vizionat în cinematografele din România din 3 martie, la scurt timp după premiera internaţională.

ana
Filmul este o adaptare a romanului Luminița, mon amour scris de Cezar Paul Bădescu. Cu scenariul sunt creditați: Călin Peter Netzer, Cezar Paul Bădescu și Iulia Lumânare. Distribuția este formată din: Mircea Postelnicu, Diana Cavallioti, Adrian Titieni, Vlad Ivanov, Carmen Tănase, Vasile Muraru, Tania Popa, Igor Caras Romanov.
Urmăriți un teaser aici: https://youtu.be/Yp9yAWGDz1k

  ama-082574b9
Filmul este  analiza unei relații de iubire disfuncționale dar deosebite prin dăruire totală unilaterală, în care protagoniștii vor lupta cu boala mentală a Anei, cu acel ceva care este greu de înțeles, cu cineva pentru care împreună va fi doar o iluzie, o luptă, o speranță care marchează dramatic existența celuilalt.

ana1 O pătrundere în lumea ciudată a dorințelor afective, carnale, intelectuale, dar și a obstacolelor și complexelor care ne îngreunează viața. Filmul reflectă nu doar situațiile de criză ale cuplului datorate impulsurilor intime ci și modul în care societatea, familia, religia, mentalitățile pot fi tot atâția dușmani.

Trailerul oficial, aici: https://youtu.be/GZlc-67o_jg

Advertisements

Leave a Reply