Advertisements

Amazon Prime Video, disponibil în România

Dacă în România serviciile de tip Pay TV (exceptând HBO/Cinemax) nu au prea prins (mă refer la voyo.ro), Netflix fiind destul de scump la 8 euro/lună și cu prea puține traduceri, iată că a apărut recent și un serviciu cât de cât accesibil (2,99 eur/lunar), oferit de o subsidiară Amazon: Prime Video. Serviciul este unul de video-streaming, disponibil pe smart TV-urile Samsung și LG.

Vă puteți face cont chiar de azi (gratuit)

Serviciul poate fi accesat acum și din România la adresa https://www.primevideo.com/ unde, după ce vă logați cu email și parolă în contul dumneavoastră Amazon (sau vă faceți unul, dacă nu aveți, cu Create Your Amazon account) după care dați click pe butonul Sign in. La pasul următor vi se vor cere datele cardului de pe care se va face plata abonamentului (aveți o perioadă de probă de 7 zile, în cursul căreia îl puteți întrerupe), apăsând Add your card. Selectați metoda de plată, apăsați butonul Continue, după care alegeți Use this address.

Nu vă grăbiți (încă) să vă activați serviciul

ama1Pentru activarea serviciului ar trebui apoi să vă logați în contul dvs. Amazon, iar în următorul ecran să dați click pe Start your 7-day free trial, ca să fi direcţionat în sfârșit către Prime Video. De aici puteţi selecta subtitrarea dorită: în meniu sunt disponibile deocamdată engleza, franceza, italiana, portugheza, spaniola și poloneza. Încă nu există subtitrări în limba română, dar probabil că vor apărea și acestea în curând, din moment ce serviciul a devenit disponibil și pentru România.

Până atunci o să vă ținem la curent și o să anunțăm când merită să vă creați contul Free trial – probabil că primele subtitrări în limba română vor apărea imediat după Sărbători.

Serviciul Amazon prezintă interes pentru o serie de producţii originale, cum ar fi emisiunea The Grand Tour cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, ca şi serialele The Man in the High Castle, „Transparent”, Mozart in the Jungle (recent nominalizat la Globurile de aur) sau „Tumble Leaf” împreună cu o gamă largă de filme şi seriale noi, ca şi producţii mai vechi, gen Seinfeld.

Advertisements

Leave a Reply